Chiptuning

Motormanagement systemen zijn tegenwoordig tot een zo hoog niveau ontwikkeld dat hetnietmeer te vergelijken is met een simpel stuurapparaat uit begin jaren 90. Deze hadden uitsluitend een ontsteking- en een injectie kenveld. Moderne systemen hebben minimaal 18 kenvelden welke onderling continu interpoleren. Een fabrikant kiest voor een bepaald type voertuig een algemeen programma (software) waar je overal mee uit de voeten kunt. Hiermee laat de fabrikant bewust ongekende mogelijkheden liggen. Hier spelen wij op in door een motorafstelling te creëren die de consument als een maatpak ervaart.

Dit laatste onderscheidt ons ook direct van andere “chiptuners” waarvan er talloze op het internet te vinden zijn. In Nederland zijn er sinds jaar en dag slechts enkele tuners die zelf in staat zijn de software op een verantwoorde en uitgebalanceerde manier aan te passen.

RS Motorsport heeft in de loop der tijd hiermee een behoorlijke kennis opgedaan. Motorische eigenschappen door toepassing van multikleppers, turbo’s, variabele nokkenas verstelling en valvetronic systemen bieden ongekende mogelijkheden om het motormanagement te optimaliseren en beter te laten functioneren.

Bij RS Motorsport zijn wij van mening dat een auto met zijn bestuurder een unieke combinatie vormt. Daarom vind uw op deze website geen lijst met vooraf bepaalde vermogenstoename want geen auto presteert hetzelfde en geen bestuurder is hetzelfde. Bij ons wordt alles op maat gemaakt. Wilt u een kleine aanpassing van de motorsoftware zodat u beter uit de voeten kunt met uw caravan? Dat kan. Wilt u het onderste uit de kan? Dan gaan wij veel verder. Grotere turbo’s, snellere nokkenasprofielen etc.  Vervolgens passen wij desgewenst ook onderstel en remmen aan. Tenslotte zijn niet voor niets “Koni official sport specialist”

Voor meer informatie over ons chiptuning programma belt u:

072-5640241

 

 

Volgende

 
Designed by MASTER Webdesign