PowerGate

RS motorsport introduceert de PowerGate. Een totaal nieuw concept in de wereld van chiptuning! De PowerGate is ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf Alientech. RS Motorsport heeft in samenwerking met Heavy Tuning het exclusieve recht verworven om de PowerGate in de Benelux op de markt te brengen.

De PowerGate is een module die maar liefst vier programma’s in het geheugen opslaat. Deze programma’s laten de motor precies zo presteren als voor de omstandigheden gewenst is. Naast het originele programma kunnen er maximaal drie specifiek voor u geschreven programma’s in het geheugen van de PowerGate worden opgeslagen.

Het voordeel is dat u zelf kunt bepalen welk programma u gebruikt. Door simpelweg de stekker in de diagnose aansluiting te steken maakt de PowerGate verbinding met de regeleenheid van de motor en kunt u het gewenste programma laden. Snel en eenvoudig!

De keuze kan bijvoorbeeld zijn:

1: Origineel (De fabriekswaarden)
2: Getuned
3: Trackday (Supersnel getuned voor dagje circuit)
4: Winterprogramma (Zachter in laten komen van de trekkracht)
5: Aanhanger trekken (Extra trekkracht bij lage toeren)
6: Brandstofbesparing
7: Snelheids- en/of toerenbegrenzing

Is er ook een PowerGate voor uw auto beschikbaar? Download de lijst en kijk of uw model erbij staat. Zo niet, binnenkort komt de nieuwe PowerGate uit voor vele nieuwe modellen. Stuur ons een mailtje met de gegevens van uw auto, dan krijgt u van ons bericht wat de mogelijkheden zijn.

 

Terug

 
Designed by MASTER Webdesign