Motorenrevisie

RS Motorsport heeft al jarenlange ervaring in motorenrevisie. Begin jaren 80 werd het vak door autotuner René Stam geleerd bij gerenommeerde revisiebedrijven. Deze periode was een perfecte leerschool, autofabrikanten maakte grote progressie in het ontwikkelen en fabriceren van multikleppers, turbomotoren en toepassing van geavanceerde motor elektronica. Specialisatie in BMW motoren volgde en de allereerste deelname aan een race was een feit. René Stam verscheen in 1985 met een BMW E21 voorzien van een zelf ontwikkelde 2.8 liter turbomotor goed voor 360 pk op de bekende Drachter compagnie dragstrip in Friesland, goed voor kwart mijl (400m) runs met staande start in 12,8 sec. naar 231 km/u.
 
De enorme motorbelasting leerde dat uitsluitend toepassing van kwalitatief hoogstaande producten een vereiste is voor betrouwbaarheid. Daarom gebruiken wij uitsluitend door de autofabrikant vrijgegeven originele onderdelen voor uw motorrevisie en gaan met de bewerking zelfs verder, alle delen worden op gelijk gewicht gebracht en gebalanceerd.
Dit is de reden dat uw motor na een revisie bij RS Motorsport vaak meer vermogen levert en betere draai eigenschappen heeft.

 

Daarom geven wij 1 jaar schriftelijke garantie op onze revisiemotoren zonder kilometer beperking.

Race motoren worden volgens dezelfde methode geproduceerd maar dan met voor de autosport speciaal ontwikkelde onderdelen en materialen zoals gesmede zuigers, stalen krukassen, titanium drijfstangen, hoogwaardige kleppen en speciaal gevormde carters.

Geheel naar wens en binnen uw budget zijn er legio mogelijkheden voor motortuning.

RS Motorsport race motoren hebben zich in de loop der tijd bewezen, ze zijn zeer competitief en uiterst betrouwbaar.

 

 
Designed by MASTER Webdesign